Борисов лично обявява състава на кабинета утре, чакат ни изненади (видео)

Булфото (архив)
share

Изяснихме състава на кабинета, остава да се изяснят екипите. Тези подробности са последният щрих в рисунката. Утре ще бъде съобщен съставът на правителството, ден преди да бъде гласуван в парламента. Това съобщи след финалните преговори между ГЕРБ и Обединените патриоти лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Попитан за разпределението на министерските кресла, съпредседателят на Обедините патриоти каза: "Не броим нещата на бройка, искаме да стане отбор. Този отбор трябва да играе стабилно и да изкара мандата".

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединените патриоти Красимир Каракачанов потвърди информациите, че един от вицепремиерите ще бъде човек от коалицията но уточни, че името му ще стане ясно утре, когато ще бъде обявен съставът на кабинета. Коректно и резонно е съставът на правителство да бъде обявен лично от министър-председателя утре, както беше поет ангажиментът, заяви Каракачанов.

Ако се базираме на това, че в последните две седмици се тиражираха всевъзможни версии, изненади в състава на правителството ще има. Доволни сме от преговорите, разговорите преминаха през един колегиален тон, а не в пазарлъци, посочи още той.

По думите му в правителството ще има баланс на ресорите между ГЕРБ и Обединените патриоти.

Водещи новини

Още новини