Бъчварова смята, че трябват повече камери в борбата с престъпниците (видео)

бТВ
share

Румяна Бъчварова коментира възможността отново да е министър. Тя обаче не даде еднозначен отговор "да" или "не" на въпроса. Разкри обаче, че отговорът би го дала само на Бойко Борисов.

"Засега съм депутат, въпросът за евентуален пост в правителството засега изобщо не стои, защото не това са темите, които се обсъждат", посочи тя в предаването "120 минути" по бТВ.

Като бивш външен министър Бъчварова коментира престъпленията в малките населени места. Тя говори за идеята на ГЕРБ за полицай във всяко село, което да гарантира по-голяма сигурност. Подчерта обаче, че това съвсем не значи полицаят да стои в селското кафене. Бъчварова смята още, че трябва да се засили и видеонаблюдението.

По отношение на бъдещото правителство, тя заяви, че възможната коалиция е ГЕРБ-Обединени патриоти, като затова и двете партии се опитват да изчистят различията. Различни например са схващанията на двете формации за повишението на доходите, потвърди го и Бъчварова. И добави, че "всички по-добри пенсии".

"Валери Симеонов и Красимир Каракачанов са разумни и отговорни хора и мисля, че нашият преговорен екип има достатъчно аргументи, за да реши по най-добрия начин тази тема", заяви още тя.

Водещи новини

Още новини