Хафъзов: ДПС са в полигамия с БСП, олигархията и Русия

share

Целта на коалиция ДОСТ е да унищожим олигархията. Това е наша кауза и тя ще ни обедини с партия НПСД, като ще забравим старите различия.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Хюсеин Хафъзов от партия ДОСТ. Тази колаиция не е брак по сметка. Ако искахме келепир и сметкаджийство, щяхме да останем в ДПС. Има ли голям скандал, в който да не е замесено името на ДПС? Аз твърдя, че от ДПС се намират във форма на полигамия, която включва отношения с БСП, олигархията и сериозни връзки с Русия. Ние искаме да освободим традиционните избиратели на ДПС от това. Очакваме този отговор на 26 март, каза още той.

Няма нищо вярно в твърденията, че сме продукт на Анкара. Прочетете нашата програма и ще видите, че защитаваме изцяло българските интереси. Никъде не пише, че защитаваме турските интереси. Нашата цел е да влезем в парламента. Социологическите проучвания са неточни. Ние нямаме съмнение, че ще прескочим 4-процентната бариера. Ще деинсталираме олигархията, която има много лица в България, разкри Хафъзов.

Водещи новини

Още новини