Татяна Дончева: Корнелия Нинова няма да се справи с мафията и паралелната държава (видео)

Булфото (архив)
share

Ние имаме дълго минало. И с Румен Петков, и с Георги Първанов. Това са събития, които ще останат в историята и няма как да го променим. След като евреи и араби могат да седнат да преговарят, защо ние да не го направим?

Това каза пред камерите на БТВ Татяна Дончева, лидер на "Движение 21". Тя коментира репликата за тишината в спалнята на Румен Петков от АБВ, който също беше гост в студиото. Това със сигурност не е реплика, с която мога да се гордея, допълни той. Двамата говориха и за коалицията между техните партии. Никой не може да ни обвини, че ще седнем някъде скришно и ще си шушукаме. В програмата на БСП четем, че ще има безплатно здравеопазване за неосигурените. Обещават и големи заплати, като парите щели да дойдат от два фонда. Ние чакаме да видим колко ще е най-голямото им обещание, за да ударим чукчето и да обещаем повече. Социолозите не ни дават влизане поотделно. Най-голямата социология са изборите. Даже имаме резерв от гласове, с който можем да си позволим да се издъним, което се надявам да не правим, категорична беше Дончева.

Няма как Корнелия Нинова да се справи с мафията и паралелната държава, защото Румен Радев взе властта и членовете на ИБ на БСП се наредиха на опашки в коридорите на Българската банка за развитие за преразпределението на парите.

Ние обещаваме изпълними неща и ги правим. Искаме да дададем на българското общество възможност за алтернатива. Ние можем да направим солидно предложение като политика и като кандидатури, които ще включват енергичност, опитност и младост, допълни я Петков.

Водещи новини

Още новини