Радан Кънев: ГЕРБ не може да предложи дясна политика

share

Много хора в България искат истинско ново дясно. През 2016 България се промени заедно с Европа. Хората видяха нуждата от нова дясна политика. Това коментира Радан Кънев в предаването Лице в Лице по БТВ.

ГЕРБ не може да предложи дясна политика. Много хора търсят начина да направим заедно истинско дясно. Политиката ни е ясна и устойчива - единствената стабилна през цялата година, заяви Радан Кънев.

Ние не предлагаме коалиционни формули, а личности, посочи той.

Г-н Лукарски не представляла интересен, защото не искаме да говорим за технологии и за споразумения във властта, посочи той.

Можем ли да съберем в себе си сили наистина да тръгнем към промяната, каквато ГЕРБ очевидно не искат. Има много партии в България, има десетки реално същесвуващи партии в България, аз не се меся и не се бъркам, СДС имат устав и те ще си вземат решения, коментира още Радан Кънев.
 

В момента целият свят е с краката нагоре. Европа се променя, българският интерес е единна Европа. Трябва да разберем, че сърцето на европа е на Балканите. Европа трябва да се научи да взима единни решения, коментира Радан Кънев. По думите му чудесна новина за България е сближаването на Русия и САЩ през 2017 г. Ние имаме интерес от това помирение, каза Кънев.

Водещи новини

Още новини