Волен Сидеров: Синът ми е по-уравновесен от мен

Булфото/Архив
share

Той е по-спокоен, дева е. По-уравновесен и по-премерен. Това разказа лидерът на "Атака" Волен Сидеров за сина си, който носи неговото име. След като доведе сина си в парламента през август, политикът го показа и по телевизията.

"По-добрият Волен ще бъде", подчерта Сидеров в ефира на Нова телевизия. Той подчерта, че малкият Волен е единственият продължител по мъжка линия.

Сидеров и Деница разкриха, че са се притеснявали  да покажат сина си. По думите на таткото "имало хейтърски период". Сега обаче няма негативно отношение, смятат те. Сидеров припомни оживлението, което е имало сред журналистите в парламента, когато са видели Волен младши. Малкият дори се е снимал и с председателя на парламента Цецка Цачева. Родителите обаче не знаят отсега с какво ще се занимава в бъдеше рожбата им.

"За мен е важно да стане добър човек", подчерта Деница.

Тя и Волен Сидеров открехнаха завесата и за любовта си помежду си. Деница си спомни, че в началото се е притеснявала какво ще кажат хората. Днес обаче връзката им е явна и двамата посочиха, че не се притесняват от разликата във възрастта си.
 

Водещи новини

Още новини