Томислав Дончев: Сигурно е, че Борисов няма да бъде кандидат-президент (видео)

Булфото (архив)
share

Изборите не са започнали и даже не са наближили. Ако всички кандидати бяха известни, нямаше да извикате мен и да си говорим сега, а щяхте да поканите няколко астролози, които да предскажат кой ще стане президент.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът Томислав Дончев. Аз не мога да разбера ген. Румен Радев чий кандидат е. Не искам да правя анализи на политическите ни противници, но нещата там са странни. Относно ГЕРБ и последните слухове мога да заявя, че Йорданка Фандъкова би била един много успешен президент и чудесен кандидат. Тя е доказала с работата си, че може да се справи. Това е лично мнение. Относно моята персона - аз се занимавам с техническата подготовка на изборите. Единственото сигурно нещо е, че Бойко Борисов няма да бъде кандидат за президент. Запознат съм каква работа ни очаква в правителството и знам, че една такава кандидатура не може да се случи, категоричен беше той.

Ясно е, че запалката не е подходящ инструмент за рекламиране на образованието и учението. В това спор няма, коментира още вицепремиерът скандалната обществена поръчка за реклама на Министерството на образованието.

Водещи новини

Още новини