Нинова категорична: Говорете си каквото си искате. БСП ще спечели изборите (видео)

share

"Генерал Румен Радев не е предрешен, защото предстои Националният съвет на БСП", съобщи категорично в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на социалистите Корнелия Нинова. Тя бе категорична, че абсолютни глупости са твърденията и, че изборите са продадени на ГЕРБ.

Нинова напомни, че е имало вътрешно допитване в партията и точно хората са казали: „вървете при другите леви и преговаряйте за широка коалиция на изборите“.

Соцлидерката бе категорична още, че въобще не се интересува от мнението на Татяна Дончева.

Корнелия Нинова заяви също така, че не се чувства предадена от хора в БСП и съобщи, че в партията има хора с различни мнения. „Всичко, което съм поела като ангажимент, го изпълнявам“, поясни тя и заяви, че вътрешнопартийни обсъждания не коментира по никакъв начин. „Наследството е сложно, но никой да не се съмнява, че няма да променя нещата“, каза тя.

„БСП не кляка на АБВ“, категорично заяви Нинова. Тя отрече ген. Радев да е човек на Георги Първанов. "Ще спечелим президентските избори", отсече още соцлидерката.

Корнелия Нинова каза също така, че проблеми с Мая Манолова няма. По думите й, няма и избран вицепрезидент. Името му ще стане ясно септември.

„Говорете си каквото си искате. Ние ще спечелим изборите“, заключи тя.

Водещи новини

Още новини