Слави Бинев: С Борисов идваме от бойните изкуства, не сме врагове (видео)

share

"Децата ми израстват и се грижат за себе си, единствено синът ми може да върви по моя път, момичета няма как", сподели в ефира на Нова тв Слави Бинев.

"Наскоро отпразнувах 50-годишен юбилей с близки и приятели", каза Бинев. На въпрос дали премиерът Бойко Борисов е присъствал на тържеството, той отговори - не.

"Не одобрявам политиката на Борисов в момента, той убива бизнеса. Няма вражда между нас, казвам това съвсем обективно, не търся конфликт. Смятам, че  едно от важните неща, които трябва да станат е да се отвори държавата към преките инвестиции", смята той.

"С Борисов идваме от бойните изкуства, естесвтено е, че сме се засичали, но никога не сме били врагове, не дълбайте", добави Слави Бинев.

На въпрос дали смята, че премиерът е мутра, Бинев отговори: "Това е толкова изтъркано вече, че няма смисъл да се коментира".

"Най-голямата глупост, която съм чувал за себе си е тази, че съм участвал в подземния свят и че съм бил приятел с Георги Илиев - напротив, аз се борих срещу тях", категоричен е той.

Водещи новини

Още новини