Валери Симеонов: Заплашват ме

share

Имам ли право на мнение или нямам. Написал съм мейл на лицето Елена Хамбарджиева. А тя го извади и го плюсна, заедно с мейла ми. Знаете ли колко много заплахи съм получил оттогава и псувни. Не искам "Протестна мрежа" да ни се мота в краката. Това заяви Валери Симионов в предаването "Лице в лице" по повод промените в закона за гласуване на българите зад граница.

"Протестна мрежа" са една шепа клакьори, които вряскат. Не може те да диктуват дали да имаме промени в законите, какво ще се случва в държавата и т.н.", заяви още той.

Президентът си прави активно мероприятие, каза Симеонов. Според него държавният глава има интерес да се обозначи в съответната политическа ситуация, защото вероятно има амбиция да продължи мандата си. Но понеже няма куража да го направи сам, използва „подгряваща група“.

В законова държава е недопустимо да се оспорват текстове на приет вече закон, каза още Симеонов.

"Нямаме полза от законовите промени за гласуването на българите в чужбина. 10 пъти по-малко гласове ще имат Местан и Доган. България страда чрез намесата на турската държава в работите ни", каза още националистът и добави, че трябва да се сложи край на контролът на Турция на гласуването в страната и по този начин те го слагат.

Симеонов отказа да отговори на въпроса дали ще бута кабинета.

Водещи новини

Още новини