Миков: Щом Москов не си събира чуковете, Борисов ще си ги събере с него

Булфото (архив)
share

Отдавна сме казали, че Петър Москов трябва да си събира чуковете. Щом не си ги събира, Бойко Борисов ще си ги събере с него.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на БСП Михаил Миков. Агонията в здравеопазването трябва да престане. Такова чудо не е било. Какво трябва да стане, за да напусне Москов? Да заколи човек на площад "Св. Неделя" ли? Борисов да си го носи на гръб. Вотовете на недоверие не са срещу отделни министри, а срещу Борисов, който носи отговорност за политиките. Във външната политика също се направиха много поразии, най-вече в отношенията с Русия. Ще видим доводите на ДПС за вот на недоверие и ще преценим, но БСП е опозиция, която иска незабавното падане на правителството. Има редица сектори, които са в трагично положение. Образование, МВР и още. Този кабинет води към упадък България, категоричен беше Миков.

Явно председателското място в БСП е престижно, след като има 17 номинации за този пост. Конгресът ще покаже кой ще е новият лидер. БСП не е лидерска партия. Аз приемам всички номинации, които имам до момента - над 70. Това показва, че курсът на политиката е правилен и ще продължа, обяви Миков.

Водещи новини

Още новини