ГЕРБ към БСП: Доказано импотентни сте (видео)

share

Имате доказани репродуктивни проблеми. Когато говорите за демографска криза, трябва да помислите за собствената си продуктивност. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова в отговор на прочетената малко преди това декларация от името на ПГ на "БСП лява България".

Демографските проблеми на България, които изпъкват сега, са резултат от 10-годишна политика. Добре е да се замислите за вашето управление, добави тя.

За вас е повече от нормално, когато ГЕРБ управлява да бъдете в тежки опозиционни модели и да показвате поведение, което ви носи значимост. ГЕРБ обаче продължава реформите, които започна през 2009 г. По темата за демографската криза говорите, само когато сте в опозиция. Когато сте в управлението, единственото, което правите, е да мислите за себе си, подчерта Соколова.

Ние създаваме устойчива среда. Това, което започва от вас, е упадъкът и девалвацията. Иска ни се да имаме обща политика, но вие спъвате това наше желание, защото единственото което правите, е всеки петък да спъвате всички наши стъпки, които носят сигурност на хората. Политиката на ГЕРБ във всяка една от областите е устойчива, последователна, с ясен и видим резултат. Съжалявам, че вашата партия не е силна и не е значима. Във ваше лице виждаме една импотентна партия. Това създава проблем, защото трябва да търсим опора в други партии, завърши Ирена Соколова.

Нека да уважаваме парламента, да не говорим с лексиката на сексуални дисфункции, а с аргументи, отговори й депутатът от "БСП лява България" Таско Ерменков. Може би госпожата има подобни проблеми. Нека да уважаваме парламента – когато тук излизат хора, те да са с аргументи. Ние ви подадохме ръка, но вие видимо не я приехте, добави Ерменков.

Водещи новини

Още новини