Борисов: Мой съветник ми прати SMS-а, а не член на ВСС. Не се страхувам от вот на недоверие (обновен

Булфото
share

Бойко Борисов дойде в Народното събрание минути преди петъчния парламентарен контрол, предаде репортер на Novini.bg.

Премиерът обясни в кулоарите, че няма да каже от кой е получил вчерашния SMS. "Прати ми го мой съветник, а не член на Висшия съдебен съвет. С Лозан Панов сме в добри отношения. Този SMS няма заплашителна цел. Когато претърпя инцидента с колата, тогава лично го уверих, че няма да му се случи нищо", каза още Борисов.

Премиерът разкри, че Румяна Ченалова е настоявала да се срещне с него и е търсила подкрепа. "За това я приех. Нито с Панов, нито със Сотир Цацаров, нито с който и да е от ВСС съм говорил. С времето всяко едно нещо си идва по местата. Днес се видях с г-н Сашо Дончев, в ролята му на председател на една от камарите. Винаги сме имали добра комуникация. Обсъждали сме проблемите в инфраструктурата на газовия бизнес и либерализирането на пазара. Оказа се, че и моите, и неговите страхове са били плод на една интрига. Разбрахме се, стиснахме си ръцете и се надявам да нямаме проблеми", разкри министър-председателят.

Попитан как ще коментира преговорите, които БСП провежда за вот на недоверие, Борисов отговори: "Трябва да има вотове. Това е право на опозицията. Има много упреци от опозицията. Нека да внесат вот, за да защитим това, което правим", завърши премиерът.

Водещи новини

Още новини