Калоян Паргов: От София тръгна възходът на ГЕРБ, от тук ще тръгне и падението им

share

Само с емоция и със самочувствие БСП може да убеди избирателите в нашата кауза. А нашата кауза е ново лице на София - да изравним стандартите между центъра и периферията и хората да се чувстват добре в собствения си град. Това каза в предаването "Още от деня" председателят на БСП-София и водач на листата на левицата за общински съветници Калоян Паргов.

София е брошка във витрината на ГЕРБ. От тук тръгна възходът на ГЕРБ, от тук ще тръгне и падението им, заяви той.

По думите му разноговоренето в БСП е стихнало. Дрязгите пречат на БСП и се радвам, че те стихнаха, посочи Паргов.

Той заяви, че няма интрига в избирането на Михаил Мирчев за кандидат на левицата за кмет на София. Той е свързан с БСП, подчерта Калоян Паргов.

Който е тръгнал в такава битка, трябва сутрин като се събуди поне да си мечтае, че може да стане кмет на София, каза Михаил Мирчев, който също бе в студиото. За нас успех на първи тур да победим реформаторите на първи тур и да отидем на втори тур с Йорданка Фандъкова. За София трябва да се говори принципно, за реалните проблеми, а не пропагандно. Извеждането на дискусията за София на друго равнище също би било голям успех, коментира кандидатът на БСП за кмет на столицата.

По думите му диспропорциите между центъра и периферията на София са толкова значителни, че в рамките на един мандат не могат да бъдат преодолени, но процесът може да започне, тези диспропорции могат да бъдат омекотени.

Водещи новини

Още новини