Граждани от "Орландовци" търсят съдействие от ВМРО

Булфото
share

На 17 юни (сряда) в 18.30 ч. в столичното читалище „Георги Бенковски“, намиращо се на бул. „Лазар Михайлов“ № 55, ще се проведе среща между представители на ВМРО и граждани от кв. „Орландовци“. След напрежението от последните дни, провокирано от нанесения побой над младежи, жителите в района се обърнаха към областното ръководство на ВМРО – София с молба за съдействие.

Те настояват за повече сигурност и обществен ред в квартала, както и за премахване на незаконните постройки. В срещата с гражданите от „Орландовци“ ще участват общинският съветник от ВМРО в София Димитър Антов и организационният секретар на партията и секретар на парламентарната група на Патриотичния фронт Юлиан Ангелов.

Ще присъстват и кметът на район „Сердика“ Тодор Кръстев, и заместник-областният управител на София Петър Харалампиев. Целта е да се даде възможност на гражданите да изразят мнението си, притесненията си и предложенията си за овладяване на ситуацията, както и да отправят исканията си към представителите на държавната и местна власт.

Водещи новини

Още новини