Бриго Аспарухов: Искам да разтърсим БСП

share

Как може новината за подкупи да не направи впечатление на никого? Ние като част от българското общество сме свикнали да слушаме за предлагане на пари. Не знам кой е предложил пари, мисля че Сергей Станишев може да отговори на този въпрос. Първата опозиционна сила БСП рано или късно може да влезе във властта. Аз напомних нещо, което е ясно. Забави се пленума на истината, каза Бриго Аспарухов в ефира на БТВ.

Аз не ратувам за изяви и интриги в партията. Нужно е да си кажем истините, допълни той. Не знам защо се премълчават истините в БСП. Въпросът за подкупи на високите равнища в БСП по аферата КТБ отново остава без отговор. Аз съм социалист по вяра, иска ми се тази партия да дойде в кондиция. Разговорите за истината в партията са изключително нужни, за да се оправи партията, каза Аспарухов.

Иска ми се да не се смесват нещата между социализъм и капитализъм. Искаме да разтърсим БСП, аз не съм изразител на никакви заговорници. Тези мисли са характерни за хора отпреди 25 години, които виждат врага в партийния билет, каза Аспарухов.

Всички хора грешат, а ние сме хора с общи ценности, трябва да пазим хората, които са социалисти. Не можеше да не влезем в НАТО, световния ред изискваше това, категоричен бе Бриго Аспарухов.

Аз сигурен, че БСП ще я има в бъдеще. Въпросът е да се учим от 123 годишните грешки. Не може да си противник на управлението, само защото си опозиция, завърши Аспарухов

Водещи новини

Още новини