Борисов: Никой по света не се е справил напълно с битовата престъпност (видео)

share

Никой по света не се е справил напълно с битовата престъпност. Правителството е разгледало седемте точки, които бяха предложени от Патриотичния фронт. Те влизат в подписаното от нас с вас споразумение и са наш първи приоритет. Битовата престъпност е голям проблем и ние искаме да бъде разрешен. Резултатите са налице, пример е видеонаблюдението. Само с връщането на камерите по пътищата намаляха убийствата на пътното платно, каза премиерът Бойко Борисов на провеждащият се блицконтрол в парламента.

15 км. от оградата ни с Турция са за ремонт. Нямаме ресурс за по-голяма и здрава ограда, допълни Борисов. Проблемът в  Гърмен може да се реши ако всички държавни институции и местната власт следват закона. Не считам, че проблемът трябва да ескалира, въвеждането на правото и законите с това ще се съобразят всички, завърши Борисов.

Валери Симеонов от Патриотичния фронт припомни пет от седемте приоритетни точки за развитие на България. А именно - проблемът в Гърмен, спешни действия за овладяване на битова престъпност, повредената ограда на границата с Турция, прекратяването на кражбите в енергетиката и незаконна сеч.

Водещи новини

Още новини