Вигенин: БСП ще показва разликата между леви и десни кметове

share

Прекалено много се взираме в резултата от изборите в община Сърница. Този тип райони се нуждаят от повече активност от наша страна. Взаимодействието ни с ДПС направи погрешното впечатление, че БСП не е алтернатива, което не е така, ние ще работим за изчистване на това мнение, каза Кристиан Вигенин в ефира на ТВ7.

БСП ще показва каква е разликата между левите и десните кметове, категоричен бе Вигенин. Образованието, достъпните комунални дейности, финансовата стабилност на общините и обръщане към всички граждани на общината, а не само към определени хора, това е левият кмет, допълни Вигенин.

Няма разделение в БСП. Нямаме вътрешни конфликти. АБВ показа неколкократно, че не е лява партия с подкрепата на дясно правителство и други решения, които излъгаха техните избиратели, смятащи ги за нова лява партия, анализира Вигенин.

Българската позиция към Русия не е правилна. Позицията на президента и правителството е прекалено крайна. Не може Плевнелиев да отсъства на 9 май, това ми прилича на нещо като „барабар Петко с мъжете“. Съветвам премиера да отиде в Москва. Всички техни решения ще имат последствия, които тепърва ще усетим, категоричен беше Кристиян Вигенин.

Водещи новини

Още новини