РБ ще подкрепи ГЕРБ на балотажа в Сърница (видео)

Булфото
share

Днес постигнахме едно ново начало за политиката в България. Реформаторският блок ще подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Сърница. 

Това обявиха на обща пресконференция в парламента от ГЕРБ и РБ. На нея участие взеха Цветан Цветанов, Радан Кънев, Найден Зеленогорски и двамата кандидати за кмет Мустафа Аликанов от ГЕРБ и Кемал Тинев от РБ. Днес постигнахме едно нова начало за политиката в България. Целта е да постигнем убедителна победа, заяви Цветан Цветанов. Това, което направихме в тези избори е, че всяка формация имаше своята стратегия. Сега обединяваме усилията си. Сърница ще стане развита община, допълни той.

Няма никакви политически договорки. Целта е да сближим позициите си и да управляваме Сърница. Има договорки способните, знаещите и можещите да влязат в управлението. Целта е да формираме стабилно управление на страната. Днес сме тук пред вас, за да гарантираме, че ДПС ще бъде опозиция в управлението на Сърница. Ние ще направим много повече с политики, а не с противопоставяне, обясни Цветанов. Ще разчитаме и на 27-те гласа дадени за БСП. Тези гласове могат да се окажат решаващи за победата. Попитайте утре Михаил Миков дали ще подкрепят кандидата на ГЕРБ или този на ДПС, призова той.

За изборите през есента ще решават местните ни организации. Те ще преценят дали да участваме заедно с ГЕРБ или със самостоятелни кандидати, допълни Найден Зеленогорски.

Водещи новини

Още новини