Борисов: От времето на баба ми никой не е доволен от пенсиите

Булфото
share

Не помня от моята баба досега, някой да е бил доволен от пенсия в България, заяви премиерът Бойко Борисов.


Ние сме честно правителство и слагаме проблемите на масата, каза Борисов. По думите му – на изборите българските граждани имат възможност да дадат своя глас за този, който искат да ги управлява, ако искат и за – Доган, каза той.


По времето на социализма и тези 21-22 години бяха направени общо към 32 километра магистрали, в момента правим 6 и една издадохме, вече е готова, с европейското сътрудничество. Прокопани са 4 километра тунели, имаме над 31 километра, каза той.


Забранил съм на Симеон Дянков да правим като предишните. Във време на криза залагат бюджети, които знаят, че не могат да изпълнят. С тези пари, които имаме – имаме само два варианта – или за още една година ги изваждаме и ги даваме и след това отиваме при Гърция, но за тях има кой да се погрижи, а за нас няма кой да се погрижи, заяви Борисов.


Той напомни, че САЩ махна визите за Гърция за да им помогне, а за нас не го прави вече 22 години.


Борисов попита – къде са червените пари, които бяха изнесени. От тези 32 милиарда, които трябваше да бъдат внесени в бюджета на тази държава, защо са два? Защо фалираха железниците, попита той.

Водещи новини

Още новини