Миков пише лично имейл на 30 000 социалисти

Булфото
share

Заседания на червеното Изпълнително бюро чрез конферентна връзка предвижда да въведе соцлидерът Михаил Миков. Това обаче няма да става по скайп, а със система за провеждане на аудиоконференции.

“Ще правим подобни заседания за въпроси, кои трябва да бъдат обсъдени бързо от ИБ. Не може в съвременния свят на технологии да не намерим начин да коментираме колективно важните теми в реално време”, обясни Миков пред “24 часа".

Конферентните заседания на първо време ще са само за бюрото, но ще се търсят и други технологични решения, за да се разширява форматът на този тип “срещи”.

Подобряване на организацията и единодействието в партията чрез електронните комуникации, интернет и социалните мрежи е една от основните цели на лидера. “В света, в който информацията няма граници и разстояния, да не използваш този капацитет, е нехайство", смята той.

Около 30 хиляди са вече социалистите с електронни членски карти. Те са включени в регистъра на “Позитано” 20 и тези дни са получили по имейлите си лично писмо от Миков. Той ги призовава за постоянна комуникация по имейл, да му пишат какво ги вълнува и да отправят критики към него и ръководството. “Вслушването в гласа на другия е важно условие за сплотяването и подобряването на организационния живот в партията”, пише им той.

Миков призовава членовете с електронни карти да обяснят предимствата им на съпартийци по места и да ги убедят и те да си извадят такива.

“За 3 месеца имаме 30% увеличение на партийните членове с електронни карти, а този процес е съпроводен с прием предимно на млади хора. Това дава убеденост на ръководството, че пътят, по който вървим, е правилен", каза Миков.
 

Водещи новини

Още новини