Бинев: Внимавам какво говоря

share

Веднъж завинаги трябва да се сложи точка на битовата престъпност. Това беше и едно от условията за нашата подкрепа на правителството на ГЕРБ. Ако не знаят как да попитат експертите. Това каза депутатът от Патриотичния фронт Слави Бинев пред БТВ.

Не е достатъчно само желанието за реформи, отбеляза той. Единственият, който разчете правилно евродоклада беше вицепремиерът Меглена Кунева, защото тя е била евродепутат. В него няма нищо хубаво. Той можеше да бъде копиран от предишния, с малки допълнения, убеден е Бинев.

Смятам, че нещата ще тръгнат в някаква посока, когато спрем да политиканстване. За жалост в момента има хора, който градят своята стратегия върху отрицанието на всичко. За да се видят резултатите трябва да се даде време. Аз в легенди не вярвам - вярвам в резултати, посочи бившият евродепутат.

На въпрос забравил ли е вече скандалите с комисията по култура, Бинев обвини журналистите в атака срещу него. Каквото и да си говорим всеки сам гради съдбата си. В България трудно ще се оправят нещата, защото винаги ще ти припомнят някакви неща без да се гледа в бъдещето. Една от големите критики към нас е свободата на словото, всъщност няма обективност. Вече внимавам какво говоря. Понякога в желанието си да бъда цветен се губи смисъла на това, което искам да кажа. Обективността на словото в една държава е свързана със справедливостта в нея.

Мен враговете ме правят силен, приятелите ме правят слаб и дебел. Благодарен съм на опонентите ми, защото ме държат във форма, завърши Слави Бинев.

 

Водещи новини

Още новини