Гаф: Ламбо се срамува от Сергей

Интернет
share
В черно-белите клипове, озвучавани с гласа на майор Деянов ( "На всеки километър") и капиталиста Димитър Касабов ( "Стъклен дом") Стефан Данаилов се жалва от всичко, което го кара да се срамува от страната си.

 Докато той би искал да се гордее, че е българин. Тези мрачни клипове, творческо дело на неговия осиновен син Росен Цанков, са твърде неподходящи за лъчезарния ведър характер на всенародния любимец, коментират рекламисти.

По-странното е друго: в поредния клип в същата стилистика, Ламбо твърди, че се срамува, защото се подслушват журналисти.

Важно уточнение: от началото на управлението на ГЕРБ няма скандал с подслушвани журналисти. Това се случваше по времето когато: премиер беше Сергей Станишев, директор на ДАНС беше Петко Сертов, специален агент в ДАНС беше Алексей Петров-Трактора. Президент беше Георги Първанов, при когото работеше като съветник Ивайло Калфин. Министър на културата беше Стефан Данаилов.

Тъкмо по това време - управлението на тройната коалиция - беше зачената бруталната разработка "Галерия". Журналисти бяха подслушвани, тормозени и привиквани на разпити в ДАНС. На 22 септември 2008 година беше зверски пребит журналистът Огнян Стефанов.

От кого се срамува Стефан Данаилов?! От Сергей Станишев ли - от този, който го калеса да стане червен кандидат-вицепрезидент?!

Майор Деянов, или вече сте зле с паметта или нещо тотално се объркахте!

Водещи новини

Още новини