Скандал в Нова! Волен Сидеров към ромски лидер: Ти си мафиот

share

Циганинът Илия Илиев е по-голям мафиот от Цар Киро. Той беше уличен за продажба на хора, а в момента е общински съветник от ГЕРБ. Кара Майбах, сменя го с Бентли, а сега ми иска имунитета, възмути се лидерът на Атака Волен Сидеров в студиото на Здравей България по Нова тв. Изказването му предизвика лидерът на ДРОМ да се обади в студиото.

Всички млади момичета ще тръгнат по мен, след рекламата че карам Майбах, за съжаление не е вярно, каза Илия Илиев. Той призова НАП още от днес да стартира проверка, която да тече на живо и по телевизията. "Лидерът на Атака е с неуравновесена психика. Защо жена му ходи в Италия да пазарува и откакто е станал депутат е станал милионер", попита Илиев. Типичен цигански театър – ако го хванеш в кражба, той започва да крещи „защо ме тормозиш“. Илия Илиев е приготвил циганските гласове за Росен Плевнелиев, отговори Волен Сидеров.

Случаят с Катуница беше употребен като ПР от Бойко Борисов и Георги Първанов. Работата им е тук в София, заяви лидерът на Атака. Циганските гета трябва да бъдат разрушени и тези хора да ходят където си искат. Ако трябва да ходят в с. Зли дол и да питат дали има земя за обработване. Това заяви. Предложил съм законодателни мерки за създаването на доброволните отряди, внесох промени в НК, за да се регламентира защита когато ви нападне банда цигани. Темата за циганите е табу – трябва да ги дондуркаме , за да не си плащат тока и другите сметки, убеден е лидерът на националистите.

Водещи новини

Още новини