ББЦ: Няма разпад сред нашите структури

share

Това е най-тъпата и грандиозна манипулация на Бойко Борисов и неговите приятели, които използват откровени аутсайдери, които не са нито членове, нито фактори в „България без цензура“, за да демонстрират с обиди и клевети ужким разпада на партията.

Това пише в опровержение от пресцентъра на ББЦ, по повод днешната пресконференция на гражданско сдружение "Сила". Ето какво заявяват още хората на Бареков. "Явно много сме объркали сметките на някои хора, за да задействат политически маргинали и клакьори в последния момент преди изборите. Това е отчаян ход, който няма нищо общо с действителността. Структурите на партията са здрави, листите за изборите са цели, а снощи хиляди пловдивчани посрещнаха Николай Бареков в родния му град.

Във връзка с изказванията на бившия пловдивски активист Хайк Гарабедян, структурата на ББЦ в Пловдив, председателят Мартин Иванов и неговият заместник Дяко Дяков заявяват с облекчение, че вече няма нужда да наблюдават как господина неуспешно се налага като лидер в областта. Раздялата с него е предопределена и е била планирана за след края на настоящата предизборна кампания, но Гарабедян решил сам да прекрати агонията с партийния му живот в ББЦ. От ББЦ-Пловдив заявяват, че структурите им са сплотени, работят активно за изборна победа на 5-и октомври и пожелават на г-н Гарабедян повече успех в следващата партия, на която ще пристане.

В същото време Валентин Черпоков категорично опроверга информацията за разпад на структурите на ББЦ в Смолян, Девин и Доспат. „Предизборната кампания е във вихъра си и сме си поставили за цел да изкараме още по-добър резултат от този на евроизборите. Слуховете за това, че имаме напуснали са с цел да ни злепоставят само седмица преди изборите“, завършва писмото.

Водещи новини

Още новини