Моето оръжие е народът, обяви Бареков

"България без цензура"
share

Ситуацията в страната е тежка. БСП, ДПС и ГЕРБ докараха държавата до катастрофа. Това заяви в Котел лидерът на България без цензура Николай Бареков.

„Лошото положение обаче е видимо само долу при народа, а на върха е разврат. ДПС и ГЕРБ са едни големи фирми, които разпределят всичко. Те наемат хората да метат срещу 40 лева, за да им слугуват за жълти стотинки. Време е този фарс да спре“, категоричен е Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

"Аз казах зловещата истина, че тези хора крадат и заради това станах неудобен. Всички до един ще бият по мен - и Борисов, и Местан, и Костов, и Румен Петков", обяви лидерът на ББЦ. „Нямам друго оръжие, освен вас, но оръжията, които се използват срещу мен, са могъщи – медии и милиарди левове“, обясни Бареков.

"Ние политиците обаче трябва да правим политика. Наша грижа е хладилниците на хората да са пълни, да има образование и здравеопазване. Бизнесът си е за бизнесмените", посочи той.

Животновъди от Котел алармираха пред Бареков, че властите у нас не обръщат внимание на проблема с болестта "син език". Янка Попова от Регионалната животновъдна асоциация каза, че от бранша са алармирали за появата на заразата още преди два месеца, но мерки не са последвали.

Водещи новини

Още новини