Смъртна опасност е надвиснала над България, обяви съветникът на Живков

share

Смъртна опасност е надвиснала над българската държава. Парите са станали всесилни, имаме диктатура на парите, която е много страшна.

Тази тежка прогноза направи в предаването „Лице в лице“ по бТВ политическият съветник на Тодор Живков и председател на Съюза на комунистите в България Костадин Чакъров.

Около 80% от общините са в ръцете на криминалитета. практически досиетата на прехода са на всички банки – кредитни милионери, на банки, на структури, така че при нас криминалитетът победи, коментира Чакъров.

Имаше един режим, когато решения се изваждаха напред, които имаха по-пропаганден характер. Действителната, реалната информация, минаваше по други коридори, механизми на властта. Имаше 4 самостоятелни системи и никой не можеше да предава на друг информация. Тази информация се затваряше, обясни той привилегиите на комунизма пред управлението на БСП.

„Комунизмът е мисия, той е идеал, служба на идея. В първия момент, в който нахлу Западът, за 24 часа всички видяха каква огромна бездна от богатства се разграби по най-престъпния начин. И българинът не се усети“, коментира съветникът на Тодор Живков.

„Както написах в една моя статия: БСП се роди в грях, БСП живее в грях, БСП ще умре в грях“, категоричен бе Костадин Чакъров.

Той не пожела да коментира кой според него ще е най-подходящият сред социалистите за лидер на БСП.
„Да се каже кой ще бъде е малко неетично. БСП прави помени с чужда пита. Тя няма нито собствена история. Тя разврати, смени ценности, смени посока“, заяви още Чакъров.

Водещи новини

Още новини