Разкри се човекът, който единствен вярва, че БСП ще спечели изборите

share

Аз съм човекът в БСП, който вярва че БСП ще спечели изборите. Партията винаги е търсила позициите на здравия смисъл. Това което е най-важното е здравомислието да се опира в името на народа, да бъде отговорно и последователно и в реформите да има смисъл. Това каза членът на Агенцията за приватизация и член на националния съвет в БСП Руси Статков в предаването "Всяка неделя" по Нова телевизия.

Само този депутат на Националния съвет на БСП е вдигнал ръка, когато Георги Кадиев е попитал дали има човек, който вярва, че БСП може да спечели бъдещи избори.

Статков се аргументира, че това е позицията на над 400 000 човека. Хората ни подкрепиха. Това е позицията на хората в Монтана, които ни подкрепиха. Ние като политическа организация застанахме зад интересите на народа и хората ни вярват. Там не загубихме, а бихме два пъти. Аз вярвам, че ние можем да управляваме сами. След като в последните дни Бойко Борисов показа на народа, че нямаме алтернатива, смятам че народът ще ни припознае.

Много от другарите в Националния съвет посочиха, че връзката с народа е прекъсната. Категорично осъждаме практиката с купуване на гласове и не я приемаме. Ние няма от какво да се срамуваме. Няма как да се срамуваме от работата, която сме свършили. Статков е убеден, че БСП има много голям неразкрит потенциал.

Водещи новини

Още новини