Нидал Алгафари: Ще има коалиция ГЕРБ-БСП

Булфото
share

Политическият пиар Нидал Алгафари начерта картата на едно почти невъзможно правителство – коалиция на ГЕРБ и БСП. Според него именно така може да се развие близкото политическо бъдеще в рамките на следващия парламент.

„Повече от видно е, че такава коалиция ще се случи. Каквото и да казва Борисов, в един момент ще се стигне до там, че той ще трябва да се коалира с ДПС. Другият вариант е да се направи коалиция, при която и двамата да преглътнат личното си его – и Бойко, и Сергей. И смятам, че в един момент ще се стигне до там”, каза Нидал Алгафари в интервю пред „24 часа”.

Той е убеден, че в следващия парламент АБВ няма да успеят да влязат. „Те събраха осколките от БСП и повече от това трудно може да се очаква. При по-голяма избирателна активност няма да успеят”, твърди Алгафари.

Сергей Станишев може да си тръгне от левицата, но това щяло да стане само, когато стабилизира партията, смята още той. „И когато се пребори с феодалите, с тези, които само чакат БСП да влезе във властта и да започват да разнасят CV-та, да назначават близки и познати на хубави позиции", добав Алгафари.

Водещи новини

Още новини