Бойко Борисов: Сини и червени се възползват от добрината на Плевнелиев

share

Синьо-червените се възползват от добрината на Росен Плевнелиев и се опитват да си правят политика на негов гръб. Това каза премиерът Бойко Борисов в "Здравей България" по Нова телевизия. “Не знам за какъв скандал говорите и не искам да им влизам в темата”, каза Борисов по повод скандала за това искан ли е подкуп от Росен Плевнелиев.

Борисов каза, че когато е станал кмет е нямал нито един общински съветник и сделка, която е чакала 7 години си е минала по реда. Борисов заяви, че когато е станал кмет е заварил разпродадени дори парковете в София. Той посочи, че когато е станал кмет е разпоредил проверки на „Общински имоти”, „Трамкар” и озеленяването - на някои от тези фирми вече има издадени присъди.

Според Борисов има прекрасни кандидати за президенти на тези избори почти от всички партии. Той каза, че в България има изградена система за подобни действия за искане на подкуп. Премиерът вчера е разговарял с Плевнелиев по тази тема. „На него никой директно не му е искал подкуп”, каза Борисов. Плевнелиев е казал на премиера това, което е казал и в интервюто си през 2007 г. - че са му правили такива намеци.

Водещи новини

Още новини