Фандъкова: Непочтено е да замесват името ми в скандала с подкупа

  • 15 септември 2011 13:18

  • 978
  • 0
Фандъкова: Непочтено е да замесват името ми в скандала с подкупа
© Булфото

През 2008 г., откогато се твърди, че зная за скандала, аз бях зам.-кмет по образование, занимавах се образование, култура и спорт и не съм имала нищо общо с подобни теми. Замесването на моето име лично в този скандал е изключително непочтено.

Това каза пред журналисти кметът на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по повод скандала с общинските съветници, искали подкуп на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, предаде По думите на Фандъкова – тя е научила за това от медиите.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното вчера каза ясно и категорично своята позиция и не мисля, че човек, който е показал своята честност и почтеност, трябва да се обяснява и да се оправдава за това, че е честен и почтен”, посочи Фандъкова.

Относно призива на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в – „Данче, кажи си!”, столичният кмет посочи, че това говори само за възпитанието на г-н Кадиев. „Колегите ясно заявиха какво се случва, а и всички прочетохме статията във в. „Банкеръ”. Не мисля, че е тайна за някого, че това са били практиките в бившия общински съвет. Надявам се, че всички са наясно, че когато аз имам конкретни сигнали, веднага сезирам компетентните органи”, каза столичният кмет.

Председателят на Общинския съвет Андрей Иванов каза, че също знае за трима общински съветници замесени в скандала, споменати от Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, и също от медиите. През 2008 г. решавахме един проблем на София, който беше сериозен и натрупан с години, и ние го решихме. Като гражданин по онова време, знам и съм чувал от колеги за практиките, които съществуват в Общинския съвет”, каза Иванов. По думите му – от твърденията за неговите 64 имота, са останали 13, от които три са имоти.

Малина Едрева прочете в началото на заседанието декларация на групата на общинските съветници на ГЕРБ в Общинския съвет. Според декларацията общинските съветници от БСП и техният кандидат за кмет се опитват да манипулират фактите по случая със сделката със земя между Бизнес парка и Столична община, за да печелят от изборите с лъжи. Освен декларацията общинските съветници показаха статията на вестник „Банкеръ”, озаглавена „Как да „извиеш ръцете” на чуждестранен инвеститор”, в която се включва и интервю с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в качеството му на управител на германската фирма.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
978 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини