ГЕРБ даряват Миков с три картини за недовършения мандат

Булфото
share

Депутатите от ГЕРБ ще подарят три картини на председателя на Народното събрание Михаил Миков.

Димитър Главчев обясни пред журналисти в парламента: „Връщаме жеста от петък. Няма да използваме такъв празничен ден, за да правим намеци и изказвания, които могат да се характеризират като „селски тарикатлъци” и „въздух под налягане”. Все пак може и тук да се види някакъв символ. Даваме му три картини, изобразяващи Народното събрание. Те са за трите нереализирани години от мандата на председателя на Народното събрание”.

В коментар за футболната топка, която Миков подари на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай рождения му ден, Главчев каза: „Отначало не можах да повярвам. Футболна топка е много добронамерен подарък. Знаем, че нашият председател обича спорта футбол и е прекрасен подарък, но след като видях какво е казал: можете да го приемете, че е въздух под налягане. Просто е излишно да се говори”.

Депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова също коментира подаръка от Михаил Миков, като каза: „Топката е едно кожено кълбо, което се върти и обикновено носи успех на победителя. Аз смятам, че нашият символ е такъв – той носи успеха на победителя. Сега Миков да си види резултатите”.

Водещи новини

Още новини