Ани Цолова и Виктор Николаев изнервиха Бойко Борисов (видео)

share

„Не искам да коментирам думите на Иво Инджев, че Делян Пеевски ме е посъветвал да подам оставка като премиер“, заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той каза, че Инджев е идиот и няма никакво намерение да коментира подобни твърдения.

„Омръзна ми като идват избори знайни и незнайни да почнат да се упражняват на гърба на ГЕРБ“, добави той.

Борисов заяви категорично, че въобще не се интересува от отношенията между Делян Пеевски и Цветан Василев, а се вълнува от това колко е неустойката за „Южен поток“. На въпрос дали медиите на Пеевски са му подали отново ръка, лидерът на ГЕРБ заяви, че изобщо никога не е казвал на някой какво да пише. Борисов бе категоричен, че няма отношения нито с Пеевски, нито с Василев.

Бившият премиер се ядоса на Ани Цолова и Виктор Николаев и им се скара, че след като са го набрали трябва да говорят за „Южен поток“ и здравеопазването.

Във връзка с предсрочните парламентарни избори и КСНС, Борисов заяви, че не вижда смисъл от този съвет.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че няма и не може да коментира всеки ден какво е хрумнало на някоя партия. „От къде на къде най – голямата партия ще се съобразява с други“, възмути се той.

На въпрос какво е станало относно това, че Ахмед Доган е подготвял неговото убийство, Борисов отговори, че не знае. „Като поканите ДАНС, МВР може да ги питате за този случай“, посъветва Борисов Цолова и Николаев.

Водещите на сутрешния блок на Нова телевизия поканиха Борисов да гостува в студиото им. Той обаче им отговори, че това ще стане  по – нататък.

Водещи новини

Още новини