Рашидов: Докато Доган е във властта по улиците ще тече лой и кръв

share

Въздухът мирише на барут и скоро ще има взрив. Чуждите пари са много нервни. Всичко е въпрос на пари. Големи пари се местят и те се изнервят, особено крадените. Те не можаха да разпределят 2 милиарда. Как едни деца на 30 години станаха милионери. Това каза бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов в предаването "Тази сутрин" по БТВ.

Всички убийства, станали показно са по политико-финансови причини. Има хора, които живеят от шума напарите, поясни Рашидов. В момента медиите героизират Делян Пеевски, а това не е най-важното. Държавата вече е фалирала и трябва да насочим вниманието си натам.

Според Рашидов Ахмед Доган стои в основата на нещата. Доган е собственик на държавата, Делян Пеевски е изпълнителният директор на държавата, а Цветан Василев е техният банкер. По-страшното е, че отново предстои по улиците да има кръв, както беше в мутренските времена. Докато Доган е във властта по улиците ще тече кръв. Колко струва един човешки живот?, попита той и посочи, че цената е до 100 000 евро, а това е нищо за тези структури. Според него в момента няма държава.

Вежди Рашидов изтъкна, че се несериозни твърденията за сближаване на ГЕРБ и ДПС. Борисов е умен човек, той не би си унищожил партията. Сближи ли се с ДПС няма да има партия. Ако някога Борисов се сближи с ДПС аз ще си тръгна, по това ще се ориентирате. Провалът на БСП се дължи на уменията и таланта на лидерът на ГЕРБ. Аз винаги съм го казвал, че съм за това да има интеграция.

Бившият културен министър коментира и ситуацията в Реформаторския блок. Това са едни прекрасни млади хора, които са се събрали, но им трябват насоки, добави Рашидов

Водещи новини

Още новини