Кадиев: Никой в БСП не смее да каже открито на Станишев "тръгни си"

share

Оставката ми бе сигнал към ръководството какво трябва да направи то, след като бе бито на избори 11 пъти поред. За съжаление, сигналът ми бе нечут. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Георги Кадиев, който подаде оставка като депутат от БСП.

Пет години водих водих битки с вятърни мелници, за промяна в БСП, но никой не ме подкрепи открито, само под сурдинка. 100% от Националния съвет са за оставка на ръководството, а 99% при гласуването го подкрепят, каза социалистът. Той си обясни това със страх и корпоративни зависимости. Искам 10 човека и лице в лице да кажат на това ръководство "Тръгни си", подчерта Кадиев.

Попитан каква е целта на Станишев в момента, Кадиев заяви: Не ме интересува. Ако иска да остава тук, ако иска да ходи в Европарламента. Станишев не е виновен, виновни сме ние, че го държим.

Той каза, че не знае истинската причина за разрива между БСП и ДПС. По думите му предсрочните избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Излизам от кожата си, че обещавахме да върнем държавата на хората, а в момента връщаме ГЕРБ на власт, и то на рождения му ден. Подаряваме им победата на тепсия, каза още Георги Кадиев.

Водещи новини

Още новини