Аз казвал ли съм ти, че си плешив бе, обърна се Кирил Добрев към колега от ГЕРБ (видео)

share

„Как си клати Стойнев главата си е негов проблем бе, колега. Аз казал ли съм ти, че си 1,40 бе? Казал ли съм ти? Стани да видиш колко си голям бе! Казал ли съм ти, че си плешив бе? И си грозен“.

Така Кирил Добрев от БСП отвърна на депутата от ГЕРБ Владислав Николов, който нападна енергийния министър Драгомир Стойнев как „си клател главата“ по време на дебатите в парламента по повод внесения пореден вот на недоверие към правителството по тема "Енергетика".

Свадата стана след изказване на икономическия министър, на което депутатът от ГЕРБ реагира остро и агресивно. Излезе на трибуната и започна да вика на министъра, обръщайки се към него с „момче“ и „приятел на Иван Костов“.

Стигна се дотам, че зам.-председателят на парламента спря микрофона на Николов, който необуздано продължаваше да крещи.

Тук се включи и бившия здравен министър Десислава Атанасова, която както обикновено нападна колежката си от БСП Мая Манолова, че не си върши работата и няма право да заглушава думите на народните представители.

Когато икономическите ви аргументи не издържат, почвате да излизате извън равновесие, категоричен бе Кирил Добрев. „Уважаема г-жо Манолова, моля Ви, въведете ред в залата“, обърна се той към зам.-шефа на парламента.

„Ако имате други питания към мен, аз съм тук в ляво“, обърна се той и към колегите си в зала.

Водещи новини

Още новини