"Атака": Ще видим как мутрата Борисов работи с капута Бареков (видео)

Булфото
share

В българското Народно събрание се организира фарс, в който участват ГЕРБ и "България без цензура". Това заяви Десислав Чуколов по време на извънредна пресконфренция в кулоарите на парламента, на която обаче лидерът Волен Сидеров липсваше.

На тези дебати днес ние ще изобличим ГЕРБ, заканиха се националистите.

За партия България без цензура, искам да попитам главния прокурор и всички останали, давате ли си сметка, че тази партия постигна този резултат с 50 милиона лева. За нас това е извращение на пряката демокрация, каза Чуколов.

Защо главният прокурор не разследва България цензура, попитаха от Атака.

Ако ЦИК излезе и признае тези избори,  ще искаме касиране и съм сигурен, че ще има хора, които ще подкрепят това, посочи Чуколов.

В момента ГЕРБ работи заедно с партията България без цензура, посочи Десислав Чуколов. На нас от Атака ни се налага да влезем в тази парламентарна зала и да видим как една мутра си слага капута, заяви Чуколов.

От парламентарната трибуна по-късно Чуколов попита колеги си какво е мнението им за тези избори. По думите му на тези избори са били използвани всички манипулативни практики.

От Атака настояха за касиране на изборите, и призова народните представители да подкрепят искането им.

Хората гледаха в неделния ден и станаха свидетели как цигани казаха, че Бареков им е плащал. Хубавото на истината е, че рано или късно тя излиза, посочи Десислав Чуколов.

Има над 2000 сигнала за купуване на гласове, и от Атака вече сме сезирали прокуратурата. Подготвили сме и видео материали. Минимум 30 милиона лева бяха изхарчени от партията на тези избори.

От къде има Бареков тези пари – от заплата, от субсидия, някой му ги е дал ли. Да излезе и да си каже това момченце, обяви Чуколов.

Водещи новини

Още новини