Бареков няма да се яви на изслушване в НС за Петното (видео)

Булфото
share

Лидерът на "България без цензура" и бивш журналист Николай Бареков няма да се яви днес пред парламентарната комисия, която разследва казуса с Бисер Миланов-Петното. 

Той обяви решението си в студиото на "Гореща точка" по TV7. Бареков допълни, че няма да се отзове на поканата, защото предпочита да говори пред друг формат, в присъствието на Петното и Бойко Борисов. Той за пореден път отхвърли твърдението на Бисер Миланов, че му е плащал да го пази и заяви, че няма дебат с престъпници. "Аз не съм страна по този случай", подчерта лидерът на "Българи без цензура". Според него Миланов твърди всичко това, защото е лъснала истината за срещата му с Бойко Борисов в Банкя.

"Борисов и Петното са се набутали в една клоака, а сега медиите се опитват да вкарат и мен, но това няма да стане", категоричен беше Николай Бареков. Той обвини медиите, че са легитимирали един "психопат и престъпник" във фактор в българската политика и дори изрази съжаление, че се е занимавал с журналистика. Бареков обяви, че е сам срещу всички, а в момента сме свидетели на зараждането на нова коалиция, между ДПС и ГЕРБ. "ДПС качва и сваля правителства в България, но мен нито ще ме качи, нито ще ме свали. На 26 май всички ще запеете различна песен", закани се той.

Водещи новини

Още новини