Атака: Нямаме и чистачка в министерство

share

Няма вариант за повтаряне на украинския сценарий, защото сме еднонационална и монолитна държава, която не подлежи на разделяне, каза най-младият депутат в Народно събрание - народният представител от Атака Кристиян Димитров по БНТ.

Атака ще се опита да убеди премиера Пламен Орешарски да не се въвеждат санкции срещу Русия, защото заради ограничения ще ударят икономиката на България, допълни гостът в студиото. Според националиста американският дипломат Виктория Нюланд е искала от сервилни български политици в страната да има американски бази за евентуална военна намеса в Украйна.

Твърдението "Златен пръст" се изтърка НС работи с усилията на ГЕРБ, БСП и ДПС, каза още Димитров. Кафето между Бойко Борисов и Лютви Местан е нещо нормално, защото между ГЕРБ и ДПС няма голяма разлика. Димитров отрече партията му да участва в правителството: Ние нямаме дори чистачка в министерство, категоричен бе депутатът.

Димитров повтори тезата, че Европейската комисия не защитава българите и тя винаги няма да бъде съгласна със защитата на българите.

Димитров обвини президента Росен Плевнелиев, че държи като член на ГЕРБ и е добре да стане домоуправител.

Водещи новини

Още новини