Доналд Джеферсън в битка с брат си за кметско място в село

share

Известният Доналд Джеферсън, който смени името си още в началото на демократичните промени ще се кандидатира за кмет на с. Барутин. Аз съм гласът на Америка и ще направим промени в управлението на село Барутин, заяви пред БТВ кандидатът с екзотично име.

Джеферсън, чийто син се казва Томас Джеферсън е издигнат от партия „Другата България“. Той влезе в новините и когато съдът му отказа да регистрира неговата фирма „Далавериос“. Като основна цел той посочи обръщането на посоката на вятъра и поясни, че по този начин вече ще се чуват гласовете на емигрантите.

По пътя към кметския пост обаче той трябва да пребори родния си брат – Ракъп Джафер, който е издигнат от СДС. Любопитното е, че Джафер вече има един мандат зад гърба си в периода 91-95г. Най-странното е, че основният конкурент на братята от БСП в момента работи като гастарбайтер в Гърция. За сметка на това Неби Кехайов от ДПС разчита на бизнеса, който да му подаде ръка и да спечели изборите. В малкото селце, което се намира само на няколко километра от гръцката граница на изборите ще се явят цели 12 кандидати.

Водещи новини

Още новини