Сидеров: Вигенин да подаде оставка! Той легитимира нацистите в Киев (видео)

share

"Атака" ще признае резултатите от референдума в Крим. Даже петима депутати от нашата парламентарна група ще отидат като международни наблюдатели.

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Кристиан Вигенин не трябва да се изказва преди да има решение на Народното събрание. Това говори за някаква чужда намеса върху него. той по-скоро се държи като чужда агентура, а не като български министър, обяви Сидеров. Цялата операция в Украйна е насочена срещу Русия. България ще пострада най-много от евентуалните санкции срещу Русия. Целта на САЩ е да доминира в света и да сломи Русия. това не трябва да се допуска. България не трябва да бъде послушен рупор на американското посолство, категоричен беше Сидеров.

Предложението ми е Пламен Орешарски да поиска оставката на Кристиан Вигенин. Ако има кадрови затруднения и не може да му намери подходящ заместник, ние ще му предложим. Кристиан Вигенин призна официално и легитимира новото нацистко правителство в Киев. Има ли решение на Министерски съвет по този въпрос или за пореден път ставаме марионетки в ръцете на САЩ, завърши лидерът на националистите.

Водещи новини

Още новини