ГЕРБ плащал месечен наем от 5500 лева за два етажа, БСП - 7000 лева за цяла сграда

Интернет
share

5500 лв. е месечният наем, който плаща ГЕРБ на областната администрация София - град за централния офис на партията на площ от 1100 кв.м. на два етажа. За сравнение - БСП за цяла сграда плаща 7000 лв. наем. Това стана ясно при представянето на реновирания офис на ГЕРБ, предаде „Фокус”.

От лятото на 2010 г. представители на ПП ГЕРБ и двама архитекти започнаха изграждането на цялостна концепция за интериорните решения на новия централен офис на ПП ГЕРБ.

Основната концепция бе да се изградят функционални пространства, удобни за ежедневна работа на Изпълнителната комисия, служителите и организациите към партията, както и създавани на благоприятни условия за работа на журналистите и посетителите на офиса. Примери за това са двете заседателни зали на ет. 16 и ет. 17 за прием на граждани и на ет. 16 многофункционална Конферентна зала на ет. 17.

Централната администрация отговаря на всички съвременни задължителни изисквания за противопожарна и аварийна безопасност, както е покрила всички технически изисквания за функционирането на офис от такъв тип.

Водещи новини

Още новини