Павлова: Актуализираме управленската си програма всекидневно

share

Всички ние бяхме изненадани от напускането на Красимир Стефанов. Всеки има право на собствено мнение, аз не се чувствам подтисната и свободно си изразявам мнението си. Искам да ви кажа, че много често има несъгласие по законопроекти. Това каза депутатът от ГЕРБ Лиляна Павлова по БТВ.

Не виждам причина да напускам групата и няма да напускам. Ние сме там, за да изкажем експертното си мнение, добави тя. Според Павлова това се дължи на напрежението, което се е натрупало в депутатите.

Павлова отрече да има уговорки за ново обединение между ГЕРБ и "Атака".

"Ситуацията е кризисна и нестабилна, каза Лиляна Павлова. Не може на този паметен ден, хората да викат "Оставка". Най-силния ход ще бъде всички да напуснем парламента, защото съществуването му е безсмислено и изчерпано. Дневният ред на обществото не е това, което се случва в Народното събрание", обяви Павлова.

Заигравката с междуетническия мир в страната е много опасно, изтъкна тя."Това е един грозен театър, за да могат "Атака" да се разграничат от ДПС. Най-страшното е, че мандатоносителят мишкуваше и се скри под банките. Това е много тънък лед, по който вървят управляващите, смята Павлова и посочи за пример събитията, които се случват в Украйна. Това не трябва да се допуска".

Ситуацията налага да актуализираме управленската си програма постоянно, заяви Лиляна Павлова.

Депутатът от ГЕРБ изтъкна, че управляващите в момента крадат пари по различни проекти. "Те имат опит в това от предишни правителства". Павлова изрази безпокойството си, че има опасна загубим още пари по европроекти, както и никога да не се построи скоростната тангента.

"Ако искаме да имаме стабилна държава, трябва правителството да прилага законите, а не да ги нарушава", изтъкна Павлова.

Водещи новини

Още новини