Костадинов: Делян Пеевски не е спорна личност сред избирателите на ДПС

Булфото
share

Делян Пеевски не е спорна личност сред избирателите на ДПС, силно се надценяват функциите, които той има. Това заяви в интервю за Дарик зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Камен Костадинов.

"На много места Пеевски е познат. Избирателите на ДПС знаят кой е той. В никакъв случай не е спорна личност сред избирателите на ДПС. Фигурата му се митологизира и силно се надценяват функциите, които той има. Пеевски участва в законодателни инициативи, в диалог е с ръководството на групата. По въпроси, които са от неговата компетентност, участва активно", изтъкна Костадинов.

Според Камен Костадинов не ДПС заиграва с етническата карта, защото партията няма нужда от подобни стимули преди изборите.

Зам.-председателят на ДПС подчерта, че със сигурност не на ДПС е необходима анти ДПС риторика.

"Няма как някой да се опитва да събуди риторика срещу себе си. ДПС е доказало за многото избори, които са провеждани след 1990 г., че няма необходимост от допълнителни инжекции или допълнителни катализатори на процесите, за да получат някаква подкрепа извън тази, която получават традиционно", заяви Костадинов.

Водещи новини

Още новини