Камен Костадинов: Цветанов говори като заловен на местопрестъплението

  • 05 юни 2013 17:34

  • 3547
  • 8
Камен Костадинов: Цветанов говори като заловен на местопрестъплението
©

Поредната глупост. Така коментира в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ДПС Камен Костадинов думите на бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че назначението на новия министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола се дължи на ДПС и лично на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

"Познавам се с Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола от времето, когато бе назначен от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за председател на ДАНС. След гафовете на СДОТО обаче той бе освободен, за да не излязат наяве някои неща. Беше поканен в кабинета, защото по време на мандата на ГЕРБ видяхме, че ако начело на МВР е силно партийна фигура, нещата отиват към рекет и политически поръчки. Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола най-малко може да бъде обвиняван, че е политическо назначение. Поставяме началото на реформи в сектора, защото видяхме какво стана, когато четири години властта в МВР бе концентрирана в един човек. Обвиненията на Цветанов са поведение на човек, който е заловен на местопрестъплението", заяви Костадинов. Според него само след няколко месеца ще бъдат усетени резултатите от мерките на правителството за съживяване на икономиката и повишаване на доходите.

По думите на депутата от БСП Татяна Буруджиева с обвиненията за политически назначения в новия кабинет ГЕРБ се опитват да манипулират хората. "Нормално е министърът на вътрешните работи да бъде сменен и съвсем нормално е да бъде заменен от един професионалист. Концентрацията на власт, която беше в МВР, със структурните промени, които се предлагат, ще бъде премахната, и МВР ще се превърне в институция, която да се грижи точно за проблемите, за които трябва да се грижи - сигурността на гражданите", заяви Буруджиева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3547 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.06.07 | 11:31

7
Волен така им го навря на ГЕРБ ,че няма изваждане !Този от Пловдив малко късно,но все пак се е осъзнал и го е почти извадил.Съветвам ,ако има умни гербаджии ,да последват примера му,докато не е станало късно !Иначе ще си ходите с наврения отзад,а е неудобно и се вижда ,дори да се усмихвате кисело и да се правите че ви е хубаво.
баба гицка

2013.06.07 | 11:31

8
глупости - ще видиш че с това управление ще имаш повече пари в джоба си, но ЩЕ СИ ПО БЕДЕН и ако някой ден решиш да протестираш - просто ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНО. ТОГАВА ЩЕ СИ СПОМНИШ ЗА ГЕРБ
Алекс2

2013.06.07 | 11:30

2
За подслушване / недоказано/ арест и евентуално затвор1 А за похарчени милиони грешна народна пара в АЕЦ Белене ? Ни вопъл ни стон...браво на големия герой Цацаров. Събудете се можещи да мислят Българи !

2013.06.07 | 11:30

6
Каква ти е виновен Цацаров бе шибаняк.Никой не ти е виновен,че разсъждаваш не с мозъка си.

2013.06.07 | 11:30

4
Брато, многото пари правят чудеса и променят всякакви хора. Явно е че цацаров (с малка буква!) е такъв. Не знаеш колко са му дали. Много малко са честните хора. Между съдиите и прокурорите май няма хич. Не може 20 години да няма осъден бандюга. Плащат си хората. Историята с Хохегер и със загубените доклади на Станишев си е чисто престъпление, а Цацаров мълчи по този повод. Защо? Защото е "неподкупетн" сигурно. Няма как да е друго. В тая система няма място за свестни хора. Явно.
Бълканджията

2013.06.07 | 11:30

1
ЗА ЧЕТИРИ МАНДАТА В ПАРЛАМЕНТА В РЕДИЦИТЕ НА ДПС И МУТРАТА ТИ ЗАПРИЛИЧАНА НА ТУРСКА , РОДООТСТЪПНИК МРЪСЕН . ЕНИЧАРИ СТАНАХТЕ , ГОСПОД ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОК КЪМ ВАС ПРОДАЖНИ ИЗМЕКЯРИ .

2013.06.07 | 11:30

5
Ти си слабоумен!

2013.06.07 | 11:30

3
НЕ ГЛЕДАЙТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ПО БТВ И ШОУТО НА СЛАВИ!!!ТЕЗИ ПРЕДАВАНИЯ СА СИЛНО ПОЛИТИЗИРАНИ В ПОЛЗА НА НОВАТА ТРИГЛАВА ЛАМЯ!!!ОЧАКВАЙТЕ ЦЕНЗУРА В ОСТАНАЛИТЕ СЛУГИНСКИ МЕДИИ!!!ИДВА ДИКТАТУРА!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини