Бойко Борисов на купон на СИК (снимки)

share

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков публикува в блога си нова порция снимки на Бойко Борисов със силовата групировка СИК. Според Бареков тези снимки доказват тесните връзки на бившия премиер със силовата групировка.

По време на пресконференция в централата на движението, той показа фотографии, на които експремиерът е заснет в компанията на Румен Николов-Пашата, Маргините, президента на "Славия" Венцеслав Стефанов.

От снимките личи, че са правени по време на събития, организирани от СИК, тъй като се виждат балони с логото на компанията, каза Бареков.

"Господин Бойко Борисов е СИК-аджия и е на това събитие като член на тази група", заяви Николай Бареков и обясни, че снимките са взети от интернет и са част от поредица, която разказва за живота на Ъндърграунда.

"Те са от далечната 1995 г. и са от купон на СИК. Не са конспирация, от интернет са. На фотосите ясно личи Бойко Борисов, който се черпи в компанията на Румен Николов-Пашата, Красимир Маринов-Големия Маргин, обвиняван за не едно и две убийства, настоящият президент на "Славия" Венцеслав Стефанов, както и изпълнителният директор на "Туристспорт банк" Николай Златев", посочи Бареков.

"Тези снимки не са плод на някаква конспирация, не е дошъл Малкия Маргин да ми ги остави в плик, те са от интернет. Те са част от една поредица, която разказва за живота на Ъндърграунда", каза още Николай Бареков, цитиран от "България днес".

"Ако желае Борисов, може да коментира снимките, да изкара братята Маргини да говорят. С първата снимка, която показах преди време и която предизвика сериозна полемика дали Борисов присъства на нея или не, аз всъщност исках да видя каква ще бъде реакцията на обществото и хората от най-близкия кръг на бившия премиер", обясни лидерът на "България без цензура".

"Излязоха да го защитават охраната на Иво Карамански, основателят на "Зора инс" и шофьор на Карамански, и жената на Карамански - ето това са защитниците на Бойко Борисов", каза още Бареков. "Венци Стефанов и Големия Маргин не са политици и вашия живот и деца не зависи от тях", заключи Бареков.

Водещи новини

Още новини