Цветанов: Няма записи на среща Борисов-Първанов-Петков

share

Няма записи на среща Борисов-Първанов-Петков. Това каза Цветан Цветанов, депутат от ГЕРБ, в интервю за предаването "Всяка неделя" на Нова телевизия.

От това, което излезе в публичното пространство след сезирането на прокуратурата, е ясно, че няма записи на среща Борисов-Първанов-Петков, подчерта Цветанов и допълни: Къде са компетентните органи да установят има или няма записи?

На въпрос на водещия дали се съмнява в МВР, Цветанов беше категоричен: "Аз знам, че в момента МВР изготвя опорни точки на Българската социалистическа партия. То беше факт от това, което излезе в публичното пространство."

Той допълни, че "секторът за сигурност ще бъде използван много умело в интерпретирането и внушенията, които ще се правят в публичното пространство във връзка с предстоящите избори”.

Цветанов наблегна на факта, че прокуратурата не се самосезира за начина, по който изтичат компрометиращи материали. "Вървим по някакви публично изнесени факти от представители на съответните институции”, обобщи съмненията си бившият вътрешен министър.

Водещи новини

Още новини