Депутат от Коалиция за България отива при Бареков? (видео)

share

Тук сме, защото не обичаме да ни затварят устата, не искаме да ни налагат цензура. Николай Бареков е единственият български политик, който може да погледне хората в очите, и го прави. Може да говори с хората, без да получи шамар в лицето и го прави, защото не е омърсен от тези 23 години. Това каза Румен Йончев, председател на Земеделски народен съюз, част от Коалиция за България, по време на Учредителния конгрес на партия „България без цензура”.

„Малките градове и села се превърнаха в гета, без никаква инфраструктура, образование, средства. Тук и сме, защото, вашето движение е създадено именно на площадите, а не в нечии политически кабинети. Всички тези хора, които са тук, идват от площадите, където Бареков прекара последната година. Пътят ще е дълъг, изпълнен с предизвикателства, но и сладки победи, бъдете сигурни и ние земеделците, сме с вас”, каза още той.

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пък се обърна към Румен Йончев с думите: "Би следвало да напуснете тази безпринципна коалиция и да дойдете при нас. Г-н Йончев, БСП не ви заслужава", предаде репортер на Novini.bg.  Земеделският народен съюз ще вземе решението дали Йончев ще напусне Коалиция за България, стана ясно от думите на Бареков.

Водещи новини

Още новини