Нинова: Имаме проблем - разумни хора от БСП ни напускат

share

Разочароващо е, че кадърни хора като Ивайло Калфин няма да бъдат в листата на БСП, но те си правят своя избор. Това заяви Корнелия Нинова от БСП в сутрешния блок на БТВ.

Тя заяви, че не изключва по-нататъшни разговори със самоизключилите се от БСП.

Корнелия Нинова коментира и това, че хората от АБВ не са били допуснати на вчерашното заседание на БСП. По думите й  Димитър Дъбов им се обадил да не идват на срещата, като причината за това не е била да не се изнася информация, а че общинските и областните членове на БСП са заявили, че подкрепят листи различни от тези на БСП.

Има правила и устав на БСП, заяви Корнелия Нинова. Тя допълни, че вчерашната среща е била работна и на нея не са били взимани решения.

Тези колеги, които не присъстваха  на вчерашната среща, предполагам че ще присъства следвания пленум и там ще водим разговори, заяви Нинова.

Тя изрази мнение, че е против крайните оценки и слагането на епитети като предатели и ренегати.

Имаме проблем - разумни хора от БСП ни напускат,  но трябва да се стегнем и да си свършим работата, коментира още Корнелия Нинова.

Тя посочи, че в устава на БСП е написано, че който отива в друга партия, на практика се самоизключва от партията.

Всичко, което се случи в последните седмици, е лош сигнал към нашите членове и симпатизанти, категорична е Нинова.

По отношение на промяната в ръководството на БСП в зависимост от резултатите на изборите, Корнелия Нинова заяви, че не споделя позицията на Георги Кадиев.

Водещи новини

Още новини