Мишо Шамара във Фейсбук: Бойко, 1 на 1 е мачът

bulphoto
share

Рапърът Мишо Шамара, който е едно от лицата на митингите в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, се застъпи за лидера на "Атака" Волен Сидеров във Фейсбук.

Той сравнява поредния изблик на агресия от страна на лидера на националистите на летище Варна с протестите срещу кабинета.

"Пак повтарям не искам да ме разбирате погрешно. Това което направи Волен (ако е вярно) е престъпление. Чета огромният гняв на хората към него (и то справедлив защото не е редно да се постъпва така). Но защо тоя гняв го няма към протестърите соросоиди които хвърляха камъни по полицията и по депутатите . Едното е хулиганска проява а другото си е чист опит за убийство . Савсем случайно нямаше жертви", пита Шамара.

"Защо не изпитват такъв гняв че и много по силен за бруталните престъпления на Борисов и Цветанов", пише той в профила си.

"А бе преди 4 години благодарение на "Атака" и лудия Волен ГЕРБ и малоумния Бойко завзеха властта и нииикой не ходи да реве. Тогава Волен беше пича за Бойко. Сега благодарение на "Атака" и гласа на Волен ГЕРБ не са във властта хахаха и ревът като луди хахаха. Е тъп Бойко, Волен те направи премиер после той те махна ве . К'во му се сърдиш 1 на 1 е мача. Дал ти - взел ти нямаш право да се държиш като ощипана буля (ама то ти така и изглеждаш само коса и ролки ти липсват свиньо)", гневи се Мишо Шамара.

И продължава: "Иначе да, луд си е Волен ама в момента игра правилен ход за народа не мога да го отрека, както и не мога да приема бруталиите които прави или поне които медиите ни показват и вменяват че прави".

Водещи новини

Още новини